BMR

Ik ben Brigitta Burger, sociaal agogisch werker en BMR therapeute. Vanuit mijn werk in de zorgverlening had ik al heel lang het gevoel dat het simpeler moest kunnen. De manier waarop heb ik nu gevonden in deze methodiek van Body Mind Release. Dit is een unieke methode welke je leert de ballast die je bij je draagt los te laten.

Vele mensen hebben van deze techniek reeds de voordelen ervaren. Denk hierbij aan mensen met PTTS, depressie, angsten, burn-out, somberheid, het gevoel vast zitten in je leven, piekeren. 

De techniek is ontwikkeld door Hans de Waard. BMR helpt je met het in kaart brengen van de oorzaken van al jouw levensklachten. Op deze wijze weet ik waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Bij het volgen van deze therapie zal dit uitgebreid voor jou uitgetest worden.

Vervolgens leer je hoe je deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Het gaat tijdens deze therapie niet over het praten over problemen, maar juist over het daadwerkelijk aanpakken van onze levensklachten. Over het algemeen duurt de therapie slechts zes weken en is hiermee een methode die in hele korte tijd een grote verandering kan betekenen.

BMR is breed inzetbaar en bewezen effectief. Voor het lezen van deze positieve ervaringen verwijs ik je naar de site van Hans de Waard: https://bodymindrelease.nl/.

De wereld kan ik niet voor je veranderen, maar jij kunt wel je kijk op de wereld en de mensen om je heen veranderen.

Gun jij jezelf ook een leven waarin niet alles je ‘overkomt’ maar waarin jij zelf de regie durft te nemen?

Bel dan gerust voor meer informatie of kom langs voor een gratis intake gesprek. 

Telefoon: 06-33919848
Email: info@burger-bmr.nl