Medewerkers: Even voorstellen

 

Ik ben Brigitta Burger, sociaal-agogisch werker en BMR therapeute.
Vanuit een commerciële achtergrond, horeca-ondernemer en boekhoudster, ben ik in 2008 begonnen met Zorg & Zo. Ik combineer het wonen en werken met onze cliënten op de woonboerderij in Den Nul.
Vanuit mijn overtuiging dat het simpeler kan in de zorg is deze woonvorm ontstaan.
Ik vind dat onze cliënten net zoveel recht hebben op een “normaal” leven, als ieder ander in Nederland. Waarom zou het feit dat je een beperking hebt, tegelijkertijd inhouden dat je geen zeggenschap en verantwoording over je eigen leven hebt? Het is mijn overtuiging en visie dat de aanwezigheid van continue ondersteuning en begeleiding op de boerderij, gewoon wonend tussen onze cliënten in, al heel veel druk van de schouders van onze cliënten weghaalt. Zonder dat we etiketten plakken leveren we voor onze cliënten maatwerk en goede zorg.
Openheid en transparantie staan hoog in mijn vaandel.


Mijn naam is Jo-Ann Oosterbroek en ik ben maatschappelijk werker en begeleider bij st. Zorg & Zo. Na mijn studie Engelse Taal & Cultuur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik een totaal andere kant op gegaan: de zorg. 
Een goede keuze! Ik heb vanaf 2013 bij een grote instelling gewerkt en heb op diverse groepen en werkplaatsen ervaring op mogen doen.
Vanaf 2015 ben ik ook werkzaam bij Zorg & Zo en vanaf 1 januari 2019 ben ik hier volledig in dienst. In 2021 heb ik de opleiding hypnotherapeut afgerond om meer inzicht te krijgen in de werking van het                                                                            onbewuste. 
Wat mij aanspreekt in het werk is het feit dat je niet alleen met je verstand bezig bent, maar met wie jij zelf bent en wie de ander tegenover jou is. Wat heeft hem of haar gevormd en hoe kun je ondersteuning bieden bij de verandering die veel van onze cliënten in hun leven zoeken? Mijn overtuiging is dat inzichten geven (spiegelen) en de eigen verantwoording onderstrepen het proces verbeterd. Daarbij wordt je ook regelmatig zelf aan het denken gezet en zul je veel moeten schakelen; dat houdt het werk leuk!                                          

                                                                       `Lach – de waarde van je gezicht neemt toe.´

Hallo allemaal, ik zal mezelf vluchtig voorstellen, des te sneller wij elkaar in het echt tegenkomen!
Mijn naam is Erkan Karakaya en heb al vele jaren ervaring in de zorg. Je kunt mij een allrounder in zorgland noemen. In alle doelgroepen, problematieken en situaties werkzaam geweest en achter de schermen gekeken. Voor mij is het dan ook een goed moment om mijn kennis en ervaring mee te nemen naar St. Zorg & Zo. Ik ben een persoon die vaak een lach op zijn gezicht heeft, rustig en geduldig is. De lach op mijn gezicht maakt het contact maken met mensen erg makkelijk en dit vind ik erg belangrijk. Mensen voelen zich snel op hen gemak en mogen lekker zich zelf zijn. Dit heb ik dan ook bij St. Zorg & Zo, een speciaal moment waarbij er al vrij snel een klik was.