Ervaren begeleiders gezocht!

 

Voor onze kleinschalige woonvorm zijn wij vanaf 1 september op zoek naar 2 ervaren begeleiders. Je vindt het leuk om in de dynamiek van een groep te werken en ziet ook de uitdaging in het ondersteunen van individuen. Daarbij vinden we het belangrijk dat onze cliënten zich gehoord en gezien voelen zonder dat je meegesleept wordt in de soms heftige emoties. Beschik jij over de standvastige grondhouding die hiervoor nodig is?

Wie zijn wij?
Stichting Zorg & Zo is een zeer kleinschalige zorgonderneming in Olst. Wij bieden intramurale en extramurale begeleiding aan mensen met psychiatrische en/of lvb-problematiek. Onze cliënten kunnen op sommige vlakken heel zelfstandig functioneren, maar hebben het nodig om altijd terug te kunnen vallen op begeleiding. Dit vraagt een bijzondere gevoeligheid van de begeleider zelf, die goed moet leren aanvoelen: waar help ik deze cliënt nu echt mee?

Wat vragen wij?
Wij zoeken een ervaren medewerker die zelfstandig kan functioneren te midden van een hele diverse groep cliënten. Hierbij is het belangrijk dat je open staat voor feedback en ook reflecteert op je eigen handelen. Je vindt het een uitdaging om te ontdekken wat er schuilt achter het gedrag van de cliënt, waarbij je altijd probeert de verantwoording weer terug te brengen bij de cliënt zelf. Daarnaast weet je van aanpakken en ben je creatief in het vormgeven van een fijne tijdsinvulling. Er is geen sprake van fysieke ondersteuning bij ADL. We werken met een heel klein team waarbij wij geloven dat goede onderlinge communicatie – directe lijntjes – zorgen voor meer stabiliteit voor cliënten.

Een belangrijke waarde binnen onze visie is het creëren van een veilige omgeving. Het motto is daarbij dan ook: we veroordelen nooit de cliënt, hoogstens het gedrag op dat moment.

Wat bieden wij?
Een zelfstandige baan in een klein team waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en waar jouwfeedback gewaardeerd wordt. Er is sprake van een platte organisatiestructuur en je bouwt een vaste band op met de cliënten.

Passende salariëring vindt plaats via payroll of op ZZP-basis. Er is minimaal 15 uur per week beschikbaar, met de bereidwilligheid tot uitbreiding bij vakanties/ziekte/verlof.

De basis van jouw dienst zal zich voornamelijk afspelen tussen 16.30 en 21.30 uur op doordeweekse dagen op de woonboerderij in Olst. Daarnaast kan je worden ingezet in de ochtenden/middagen/weekenden in overleg en wanneer nodig. Ook een langere dienst in de avond kan voorkomen bij bijzonderheden.

Enthousiast?
Stuur je C.V. en motivatiebrief naar: webmail@boerderijzorgenzo.nl

Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.